Katalog affilate
programů v ČR

Proč Affil Katalog

2014
Začátek katalogu
12 %
Průměrná výše provizí
939
Počet provizních programů
24 dní
Průměrná doba cookies

Prohlédněte si seznam všech ověřených affiliate programů v České republice

Affiliate katalog je tříděný seznam provizních programů, které jsou dostupné v České republice. Katalog slouží jako rozcestník pro partnery, kteří hledají vhodnou provizní kampaň, do které by se přidali. Pokud jste nenašli svůj provizní program v tomto katalogu, můžete přidat jej přidat v hlavičce webu.

Náhodné kampaně

Dublez.sk

Značka Dublez si sama vyrábí bytové doplňky, svatební dekorace a dárkové předměty. K výrobě používají přírodní materiály, kde celý proces výroby je šetrný k přírodě. Každý produkt, co zákazník obdrží, je unikátní. V každém balíčku je navíc připraveno malé překvapení! ✅ provize 5 % ✅ průměrná provize 2 € ✅ bannery + XML feed Začněte vydělávat propagací e-shopů v síti Affial.com. Pomůžeme Vám získat Vaše první konverze a provedeme Vás affiliate světem. Pokud budete cokoliv potřebovat, můžete se obrátit na naše affiliate manažery.

5 %
provize

Shopinguj

V e-shopu SHOPINGUJ naleznete širokou nabídku oblečení pro dámy, pány i děti, boty, módní doplňky, bytové doplňky či dárky. Jde o originální kousky, které se dobře propagují. ✅ Vysoká provize - 22,5 (na segment módy a doplňků do domácnosti extrémně vysoká) ✅ XML feed - vhodné zařadit do katalogů ✅ Oblíbený BRAND Začněte vydělávat propagací e-shopů v síti Affial.com. Pomůžeme Vám získat Vaše první konverze a provedeme Vás affiliate světem. Pokud budete cokoliv potřebovat, můžete se obrátit na naše affiliate manažery.

23 %
provize

Intímnenákupy SK

Výška odmeny: 15% IntímneNákupy.sk je jediný eshop, kde je možné zakúpiť produkty značky VALAVANI a 2people určené pre sexuálne zdravie, zväčšenie penisu, zvýšenie libida, zväčšenie poprsia, zlepšenie erekcie na Slovensku. Ponúka produkty, ktoré sú jedinečné svojím zložením, receptúrou a účinnosťou. Všetky produkty značky VALAVANI sú vyrábané v ČR. Produkt Maca Fresh je vyrábaný priamo v PERU pod značkou 2people. Jedná sa o tzv. „peruánsku viagru“ a je to najpredávanejší produkt svojho druhu v SR a ČR.

15 %
provize

PROFIPHOTOSHOP.CZ

Profiphotoshop nabízí vzdělávací kurzy pro všechny, které baví práce s obrazem. Naučíte se pracovat ve Photoshopu a následnou úpravu fotomontáží včetně maskování. Kurzy jsou určené především pro začátečníky a pokročilé uživatele. ✅ Provize 33 % ✅ průměrná provize 19 € ✅ bannery Začněte vydělávat propagací e-shopů v síti Affial.com. Pomůžeme Vám získat Vaše první konverze a provedeme Vás affiliate světem. Pokud budete cokoliv potřebovat, můžete se obrátit na naše affiliate manažery.

33 %
provize