Katalog affilate
programů v ČR

Proč Affil Katalog

2014
Začátek katalogu
12 %
Průměrná výše provizí
936
Počet provizních programů
24 dní
Průměrná doba cookies

Prohlédněte si seznam všech ověřených affiliate programů v České republice

Affiliate katalog je tříděný seznam provizních programů, které jsou dostupné v České republice. Katalog slouží jako rozcestník pro partnery, kteří hledají vhodnou provizní kampaň, do které by se přidali. Pokud jste nenašli svůj provizní program v tomto katalogu, můžete přidat jej přidat v hlavičce webu.

Náhodné kampaně

Půjčka Zonky

Zonky.cz je on-line služba, kde si mezi sebou lidé půjčují peníze. Za výhodný úrok a za férových podmínek. . Od 1. dubna 2020 bude provize 1,5 % z částky půjčky bez pojištění a 2 % z částky pojištěné půjčky. Ideální zájemce o půjčku: Spíše muž, SŠ, zaměstnanec, 25 - 40 let, příjem 20 - 30K Provizní model: Provize za každou půjčku.

2 %
provize

Inpenezenky.cz

Internetový obchod Inpenezenky.cz je zaměřený na dovoz a prodej dámských a pánských kožených peněženek a doplňků. Nabízíme širokou nabídku oblíbených značek Pierre Cardin, Gregorio, Jennifer Jones, Rovicky, Lagen a mnoha dalších. To vše za nízké ceny. Výhody: - XML produktové feedy Podmínky: - cookies je 30 dní - affiliate publisherovi náleží provize až 10,5% z konečné objednávky - provize náležejí publisherovi podle kategoií výrobců: Arwel - 10,5% Lagen - 9,1% Ascopera - 8,4% Gora - 5,6% Newberry - 5,6% Zakázané zdroje trafficu: - weby a aplikace s ilegálním obsahem, nebo obsahem porušujícím duševní vlastnictví -PPC Pro další akce doporučujeme sledovat náš Facebook, Twitter a blog Začněte vydělávat na propagaci e-shopu Rádi Vás do programu zapojíme, provedeme programem, jeho pravidly a možnostmi. Neváhejte se obrátit na našeho affiliate manažera s čímkoli, co bude potřeba. Jsme tu pro vás.

10 %
provize

Kabelecky

Kabelecky.cz je e-shop orientovaný na módní doplňky. Specializuje se na tašky, kabelky a batohy. Najdete zde světové značky jako Calvin Klein nebo David Jones. E-shop se snaží do ČR zavést hlavně značky evropské, které nejsou tolik známé, ale jsou neméně kvalitní. Příkladem může být Hexagona, Bugatti nebo Enrico Benetti. Na některé značky mají Kabelecky.cz výhradní právo dovozu, proto jejich výrobky v jiném obchodu nenajdete. I když sortiment je orientovaný hlavně na ženy, ze široké škály pánských tašek a aktovek si vyberou i muži.

6 %
provize